Humanbehandling

Mange af os har udfordringer i vores krop. Det kan skyldes vores arbejdsstillinger, traumer, smerter, fødsler, gamle og nye skader. På sigt er det opslidende for kroppen, og det kræver vi skrider til handling.

I min uddannelse som fysioterapeut kender jeg til menneskets anatomi, fysiologi og biomekanik. På uddannelsen er der meget fokus på muskler, men udfra min egen erfaring er musklerne kun en sekundær årsag til vores symptomer. Derfor har jeg videreuddannet mig indenfor Kranio-sakral-terapi og Funktional Indirect Tecniques.

I mit arbejde med mennesker er den hyppigste problematik piskesmæld, migræne, hovedpine og rygsmerter. Men jeg arbejder også en del med gravide og tiden med patienterne efter fødslen. Mine kurser indenfor behandling af rectus diastase (delte mavemuskler) og følgerne efter kejsersnit, er til stor gavn.

Jeg arbejder også meget med åndedrættet, og har taget diverse kurser inden for dette. Åndedrættet er alfa omega når vi snakker stabilitet og styrke i kroppen.

Stabilitetshold på klinikken. Jeg tilbyder holdtræning i Kiropraktor huset i Slagelse. Formålet er at skabe stabilitet og styrke i mave og ryg området. Der arbejdes med kernemuskulaturen og korrekt aktivering af denne både statisk og dynamisk. Holdet er for alle. Træningen forløber over 8 uger, og tilmelding skal ske til klinikken på 58 53 45 55.

Rytterscreening

I mit arbejde er jeg i sær tæt på rytterne. Mange fald fra hest har sat sig i kroppen både fysisk og psykisk, men er aldrig blevet behandlet. Rytternes skæve bevægemønstre vil ikke kun genere dem selv, men ligeledes deres hest.

I mit arbejde med ryttere benytter jeg mig i sær af principperne bag DNS – Dynamic neuromuscular stabilization. DNS arbejder med central nervesystemet til mere optimal, centreret og stabilt bevægemønster.

Jeg behandler typisk rytterne på briks, da jeg ikke mener, at man skal starte i ridningen. Rigtig mange af os har nedsat kropsforståelse, og det gør det ikke nemmere at træne på et bevægeligt element som hesten. Først når rytteren er klar til det, så arbejdes der med opstillingen til hest.

Priser på humanbehandling

  • 500kr
  • incl. de første 50 km fra min bopæl.
  • 359,58 kr.
  • Behandling på klinikken i Slagelse, så koster første behandling 359,58 kr. og anden behandling 193,22. Mulighed for tilskud fra Danmark.

incl de første 20 km fra min bopæl.
Derefter 2 kr. pr. km incl moms.